Garantie

Wij bieden een uitzonderlijke garantie van 2 of 3 jaar aan op onze wagens.

Het eerste jaar geven wij de garantie op onderdelen met de werkuren inbegrepen. Als u na het eerste jaar voor de eerste maal zelf naar de keuring moet, garanderen wij de reparatie bij afgekeurde wagen voor eventuele opmerkingen van het vorig jaar.

Wij bieden u hierna een commerciële garantie van twee jaar.

De garantie bevat geen slijtage, maar wij verzekeren altijd een wagen zonder kosten of slijtagevervangingen in de nabije toekomst.

Alle garantie staat zwart op wit en zal u bij aankoop van een wagen overhandigd worden, geen kleine lettertjes maar alles duidelijk op papier!

Echte garantie, prijs all-in, geen verzekering of voorwaarden, geen surplussen voor keuring, afleveringskosten en/of andere truken. En zeker geen verkoop in opdracht van een klant (géén garantie).

Onze verkopers geven u graag een woordje uitleg bij eventuele vragen.


Keuring

2 maal 2 zorgt ervoor dat uw auto volledig en correct wordt gekeurd. Een grondige keuring omvat de wettelijke basiskeuring, een milieukeuring, een tweedehandskeuring (op meer dan 100 punten) en een Car-Pass.

Uiteraard zorgen wij er eerst voor dat de auto technisch in orde is en een volledige check up krijgt in onze werkplaats vóór de technische keuring.