Veelgestelde vragen

Hoe komen jullie aan het aanbod auto's?

Als autohandelaar werken wij nauw samen met verschillende consessies van verschillende merken, daar nemen wij auto's van over, wij kopen niet aan op markten of groothandels in auto's omwille van onze uitzonderlijke garantie.


Kopen jullie mijn auto's aan indien ik mijn auto wil verkopen zonder aankoop van een andere?

Iedere aankoop is verschillend, wij doen normaal geen aankoop via een particulier maar in uitzonderlijke gevallen doen wij dit toch.


Nemen jullie mijn huidige auto over?

U wil uw huidige auto verkopen? Wij doen ons uiterste best om u de hoogste prijs op de markt te geven. Wij stellen uw auto immers voor aan ons netwerk en dat garandeert u de beste prijs. U hoeft zelf niet naar de keuring te gaan, u brengt gewoon uw auto binnen zoals hij in de huidige staat is. Zo bent u van alle zorgen bevrijd (keuring, lastige klanten, slechte betalers, …). Eenvoudiger kan het niet. U laat uw oude auto bij 2 maal 2 achter en vertrekt met de nieuwe auto!


Waar kan ik heen voor onderhoud?

Wij beschikken over een garage in Kruishoutem waar wij aan alle auto's werken, deze is steeds bereikbaar tijdens de openinguren op 0474 08 20 06.


Kan ik met mijn andere auto ook bij jullie op onderhoud komen?

Wij doen onderhoud aan alle auto's, je kan dus ook met een andere, niet bij ons aangekochte auto, op onderhoud komen.


2 maal 2 heeft geen depannagedienst, op wie kan ik rekenen?

Wij werken nauw samen met een pechverhelpingsdienst en bieden deze dienst aan een voordeeltarief aan. Vraag enaar!


Welke betalingsmogelijkheden accepteren jullie?

Wij accepteren Belgische gecertifieerde cheques, cash geld (volgens de wettelijke normen) of een overschrijving naar onze rekening.


Moet er een voorschot betaald worden bij aankoop van een auto?

Er moet steeds een voorschot betaald worden bij het opmaken van de bestelbon, dit hoeft geen vastgesteld bedrag te zijn of een procentueel bedrag van de aankoopprijs. In alle vestigingen beschikken wij over een betaalterminal.


Hoe lang duurt een levering van een aangekochte auto?

Wij doen ons uiterste best om uw auto zo snel mogelijk te leveren, meestal kan dit binnen een week, indien het sneller moet dan proberen we om uw auto binnen de 48 uren te leveren.