Nieuws

Lang weekend 15/08

Het filiaal van Anzegem is open volgens de normale regeling op zaterdag en maandag. Kom gerust eens kijken!


Vakantie 2021

Ons verkooppunt in Anzegem blijft OPEN gedurende het hele verlof, de werkplaats is gesloten vanaf 19 juli tot 9 augustus. Prettig verlof aan iedereen!


Lang weekend Hemelvaart

Vrijdag en zaterdag van Hemelvaart zijn we open van 9u tot 17u. Kom gerust eens langs.


Geen afspraak meer nodig!

Volgens de huidige maatregelen kan u terug langskomen zonder afspraak, dus kom gerust langs! Heb je liever toch een afspraak, bel gerust op en we zetten de wagen van uw voorkeur klaar!


Lockdown

We blijven beschikbaar volgens onze normale openingsuren maar graag een seintje vooraf op 056 70 71 04 en dan zorgen we dat u corona-proof kan winkelen bij ons!


Nieuwjaar 2020

We zijn gesloten tijdens het lange weekend van Nieuwjaar vanaf donderdag 31/12 om 15u, maandag 04/01 zijn we er terug alsook de werkplaats te Kruishoutem, prettige feesten!


We zijn er terug!

Na de lockdown zijn we terug beschikbaar, we zijn er binnen de normale openingsuren en een afspraak hoeft niet maar maakt het wel makkelijker om alles in goede banen te leiden. Bel gerust vooraf dus en de wagen van uw keuze klaar.


Lockdown

ZIEN? PROEFRIT? LEVERING?
BIJ JOU? BIJ ONS?
BEL 0474 11 00 22


COVID-19 lockdown

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken en om zowel de gezondheid van onze werknemers als bezoekers te beschermen zijn wij tot half december 2020 enkel online open maar afhalingen en afleveringen kunnen in onze daarvoor voorziene ruimte, dus bel gerust.

We staan telefonisch en online tot jouw dienst met extra’s op alle aankopen online. Bel gerust op tijdens de normale openingsuren of contacteer ons.


Eerlijke prijzen alles inclusief

Het valt ons op dat veel handelaars momenteel afhandelkosten niet inbegrepen in de prijs annonceren, bedragen van 150 tot 250 euro voor keuring en aflevering zal je bij ons niet vinden, onze prijzen zijn alles inclusief en optioneel met ons motorpack voor een 3de jaar garantie.


Opel in stock!

Onze ruime stock Opel al gezien? Veel Astra, cabrio, coupe, 4d, break. Enkele Opel Zafira en ook een Insignia! Meestal benzine, ook enkele diesel.


We blijven OPEN!

Het filiaal van Anzegem blijft gedurende het gehele verlof OPEN volgens de normale uurregeling, de werkplaats = gesloten tot 10/08, prettig verlof!!


We zijn er terug!

Vanaf 11 mei kunnen we eindelijk onze deuren open gooien! Iedereen welkom maar graag als het kan een berichtje vooraf zodat wij ook onze voorzorgen kunnen nemen naar u toe! Wees welkom


Technische controle opnieuw mogelijk!

❗️❗️UPDATE 20/04 ❗️❗️

De technische controle is open op afspraak dus aankopen met keuring online kan dus.


Coronavirus update

Om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) in te dijken en om zowel de gezondheid van onze werknemers als bezoekers te beschermen zijn wij tot 19 april enkel online open.

Onze dienstverlening staat telefonisch en online tot jouw dienst met extra’s op alle aankopen online. Bel gerust op tijdens de normale openingsuren of contacteer ons.